Info Putra Heights 2016

Cara panggil kereta Uber pergi KLIA / lokasi lain dari rumah di Putra Heights

Laporan ini adalah mengenai Cara guna applikasi uber untuk rider / penumpang di Malaysia. Cara nak set lokasi uber ni takde le susah mana. Saya pun main tekan-tekan jer boleh jumpa caranya sebab applikasi untuk uber rider ni mesra friendly dan senang  nak guna semudah a, b dan c. Tetapi laporan ini adalah untuk perkongsian jika anda belum download lagi applikasi uber rider ni dan supaya anda dapat gambaran macam mana sebenarnya applikasi uber untuk rider nih.

Gambar-gambar / screenshoot dalam laporan ni adalah dari smartphone saya sendiri. Ini untuk memudahkan anda menekan tempat yang sepatutya semasa menggunakan applikasi uber rider nanti. Selamat menggunakan applikasi uber dan perkhidmatan uber yang mesra pelanggan. Jika anda nak daftar sebagai pemandu uber / uber partner, anda boleh baca laporan cara daftar jadi pemandu uber.

Jika anda belum mempunyai applikasi uber, sila download percuma di google play.

Cara nak guna khidmat kereta Uber untuk pergi KLIA / lokasi lain


Anda boleh lah lihat gambar dan baca laporan di bawah untuk memudahkan anda memahami bagaimana nak guna applikasi uber ni dengan kata lain bagaimana nak book kereta uber untuk anda pergi ke sesuatu destinasi.



Inilah paparan applikasi uber untuk rider cari kereta pemandu uber. Pastikan rider uber dah daftar dulu untuk gunakan applikasi uber ni dan pendaftaran dengan applikasi uber rider ni sangat mudah. Masukkan juga cara bayaran iaitu menggunakan kredit kad di mana nombor kredit kad kena di masukkan ke dalam applikasi uber rider nih.

Ini salah satu limit kepada pengunaan applikasi uber kerana ada rider yang tidak ada kredit kad terutamanya pelajar negara kita. Kalau pelajar asing, mereka biasanya ada kredit kad untuk menggunakan applikasi uber. Tetapi sekarang pembayaran menggunakan tunai pun dah di benarkan untuk pengguna uber!

Anda kena tekan ' SET PICKUP LOCATION '.



Lokasi anda akan di zoom kan ke lebih detail. Anda tekan butang ' + " untuk tetapkan lokasi ke mana anda hendak pergi untuk memudahkan uber partner uber / driver tahu lokasi anda hendak pergi. Sebab kadang-kadang driver tak nak pergi ke sesuatu lokasi kerana beberapa sebab terutamanya yang jadi uber partner secara part time. Mungkin tak cukup masa.



Jika anda ada promo code, anda boleh masukkan. Tekan '  PROMO CODE '. Dan masukkan PROMO CODE ' di bawah:

ahnca7r3ue

untuk mendapar free ride untuk anda pergi ke lokasi anda untuk kali pertama.



Masukkan promo code jika ada untuk dapat trip percuma dan sebagainya.



Info kredit kad anda sepatutnya dah masukkan masa daftar dengan applikasi uber. Nak bayar guna paypal pun boleh.

Itulah secara ringkas cara guna applikasi uber untuk rider / penumpang. Jika anda mepunyai masalah atau pertanyaan mengenai uber, anda boleh tulis di ruangan komen. Nanti saya jawab.

Terima kasih kerana membaca pengunaan applikasi uber ni.
Tag : Lifestyle, Uber
4 Komentar untuk "Cara panggil kereta Uber pergi KLIA / lokasi lain dari rumah di Putra Heights"

Perhatian !!! Perhatian !!!!
Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2% kepada orang ramai, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami, terma dan syarat ini.
Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Sila memohon sekarang melalui e-mel kami dan anda akan gembira anda lakukan kerana kami akan membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu.
 
Emel kami di: (Caroljonesloanfirm@gmail.com)

Adakah anda sedang mencari pinjaman? anda berada di tempat yang tepat untuk penyelesaian pinjaman anda di sini! Global Finance Limited memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan 2%. sila hubungi kami melalui e-mel melalui (bellaalbert6@gmail.com)


DATA PERMOHONAN

1) Nama Penuh:
2) Negara:
3) Alamat:
4) Negeri:
5) Seks:
6) Status perkahwinan:
7) Pekerjaan:
8) Nombor telefon:
9) Kedudukan Semasa di tempat kerja:
10) Pendapatan bulanan:
11) Jumlah Pinjaman yang diperlukan:
12) Tempoh Pinjaman:
13) Tujuan pinjaman:
14) Agama:
15) Adakah anda memohon sebelum:
16) Tarikh lahir:
Terima kasih,

Hello,
Saya Puan Olivia Daniel, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda? Anda telah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? mencari lebih banyak kerana kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami memberikan pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di:
(Oliviadaniel93@gmail.com)

Hello
 Setiap orang yang melihat ini di seluruh dunia, terdapat banyak penipu di laman web ini, saya mempunyai berita gembira untuk berkongsi. Sila sertai saya untuk berbahagia dan berterima kasih kepada syarikat pemberi pinjaman. Saya baru mendapat pinjaman daripada ELINA JOHNSON LOAN FIRM yang sah.
 Ini adalah bagaimana saya mendapat kenalan mereka. Saya melihat kesaksian Puan Nuliana Novi dari Indonesia dalam forum ini mengenai bagaimana dia mendapat pinjaman daripada mereka dan dia memberi mereka e-mel kepada semua orang "elinajohnson22@gmail.com" jadi saya segera menghantar e-mel kepada mereka dan mereka menjawab e-mel saya dengan jujur, Pada mulanya saya sangat takut kerana saya telah kehilangan wang saya begitu bodoh sebelum ini. Tetapi, saya terkejut bahawa kurang dari 3 jam selepas itu, pinjaman sebanyak RP 700,000,000, saya terpakai untuk benar-benar dipindahkan ke akaun saya.

Seluruh prosesnya adalah mudah. Dan pinjaman mendesak pada kadar 2% saya mendapat cepat Tidak ada bayaran. Tiada penjamin diperlukan daripada saya. Sehingga sekarang, saya masih sukar untuk mempercayai bahawa ia adalah benar. Saya fikir saya bermimpi apabila saya mendapat perhatian dari bank saya. Sekarang hatiku penuh dengan sukacita. Saran saya adalah mudah untuk semua orang mencari dorongan tulus untuk mendapatkan bilangan pinjaman yang sah untuk memulakan perniagaan atau membiayai projek untuk menghantar e-mel kepada mereka sekarang dan anda akan terkejut bagaimana saya terkejut. Saya ingin mengucapkan terima kasih terutama kepada Nuliana novi untuk menyediakan hubungan mereka di forum ini.

 Dan jika anda memanggil mereka dan mendapatkan pinjaman dari mereka dan itu bukan semuanya, mereka mempunyai tempoh ekspatri yang juga memberi nasihat kewangan tentang bagaimana anda pergi untuk melabur pinjaman anda untuk memastikan anda tidak pernah lagi miskin dalam hidup anda dan perkhidmatan ini Adalah percuma, sila menyebarkan berita baik supaya orang lain juga boleh mendapat manfaat. Terima kasih, e-mel mereka lagi ^elinajohnson22@gmail.com
^, Nama saya Wahyuni ​​Elvin Hubungi saya, di sini adalah e-mel saya wahyunielvin@gmail.com
 Nota: semua penipu meminta yuran pendaftaran, berhati-hati, segala-galanya adalah penipuan. Semoga Tuhan memberkati kalian semua
Terima kasih

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top