Info Putra Heights 2016

Resipi cara buat cheese kek di rumah

Cara buat cheese kek. Ramai yang suka makan cheese kek kan tapi tak ramai yang pandai buat kek ni. Rasa memang lazatnya kalau dah terror buat. Sebenarnya tak susah nak buat cheese kek nih. Kena formula yang betul, jadilah kek cheese ni.

Mana nak dapat formula buat kek cheese ni ya. Nanti saya kongsikan sebab saya pun mencari-cari juga buat kek lazat ni, resepinya macam mana kan.

Duduk-duduk kat rumah, terutamanya hujung minggu kan, petang-petang si suami main dengan anak, apa kata si wife buatkan kek cheese ni, minum dengan teh o panas, sedap juga. Kalau anda dah biasa buat kek biasa, boleh lah cuba buat cheese cake ni, sempoi je dan mudah.

Kalau nak mudah lagi, tengok panduan CD cara buat cheese kek ni.

Tak susah lah nak buat kek macam nih.

Panduan kan dah ada, kek ni benda yang biasa kita lihat kat mana-mana dan ramai orang suka. Nak beli kat luar, mahal juga kek ni, ikut berat le berapa kan.

buat cheese kek di rumah


Kalau dah pandai buat sendiri, boleh ambil tempahan buat kek, jual kan boleh duit tuh dari bisnes kek ni.

Tapi kena pandai la dan minat. Peralatan cukup. Peralatan apa nak buat kek? Tengok lah cd panduan dan tip buat kek tu. Insya allah berbaloi terutamanya untuk suri rumah tangga. Anak-anak suka makan, apa salahnya belajat buat cheese kek.

Sekali sekala masak kat rumah, best kan.
Tag : Food, Lifestyle
0 Komentar untuk "Resipi cara buat cheese kek di rumah"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top