Info Putra Heights 2016

Rumah Prima Cyberjaya LakeFront di buka untuk pendaftaran!

Rumah Prima Cyberjaya LakeFront. Hari ini Pr1ma telah mebuka beberapa lagi lokasi rumah Pr1ma untuk di pohon oleh rakyat Malaysia. Terdapat beberapa lokasi yang strategik kalau bukan untuk anda, untuk orang lain. Rebutlah peluang ini sebab pendaftaran untuk rumah Pr1ma di buka sepanjang masa secara online.

Terdapat beberapa lokasi yang baru dibuka iaitu rumah Pr1ma Cyberjaya, Port Dickson, Rantau dan rumah pr1ma Bagan Serai. Untuk makluman, syarat layak memohon ialah gaji antara rm 2500 - rm10000. Mesti ramai yang layak kan. Kalau graduan ijazah yang dah kerja lebih 10 tahun pun layak jugak ni kalau ikutkan keadaan semasa.

rumah pr1ma cyberjaya

Sesiapa pun boleh pohon selagi permohonan untuk sesuatu lokasi di tutup. Jadi pohonlah cepat untuk memilikki rumah Pr1ma. Jika belum daftar, daftar dulu di www.pr1ma.my ( jangan mohon kat web lain sebab ada web yang seakan-akan pr1ma. Jangan tertipu. Selepas isi segala keperluan untuk lengkapkan pendaftaran Pr1ma online, jangan lupa upload masuk dokumen yang diperlukan.

cara daftar rumah pr1ma

Nampak ke lokasi rumah Pr1ma ni boleh tahan juga seperti lokasi rumah Pr1ma di Cyberjaya ni. Kalau dapat yang ni satu unit, bagus gak kan. Jumlah unit yang di buka ialah sebanyak 1932 unit.
Tangkap nangis ejen hartanah kalau tengok harga rumah Pr1ma ni.

cara mohon rumah pr1ma cyberjaya

Cara daftar rumah Pr1ma 2015

Cara untuk daftar rumah Pr1ma ni sejang sahaja. Anda kena daftar online di www.pr1ma.my. Pastikan anda daftar kat sini sahaja dan pendaftaran online untuk database info anda di buka sepanjang masa. Apabila ada lokasi rumah Pr1ma baru di buka, anda hanya perluka mohon sahaja sebab segala info anda telah ada secara online masa pendaftaran.


permohonan rumah pr1ma prima

Anda juga boleh rujuk ke cara daftar rumah pr1ma ini selain daripada laman web Pr1ma itu sendiri. Anda kena bertindak cepat untuk memilikki rumah impian anda.

lokasi rumah pr1ma

Kalau ikut analisis, max gaji rm10 000 masih boleh mohon ru,ah Pr1ma. Kalau suami isteri gaji rm 5000 seorang pun masih layak memohon lagi. Ini satu peluang untuk memilikki rumah Pr1ma terutama di lokasi yang strategik seperti rumah Pr1ma Cyberjaya.

Tag : Hartanah, Pr1ma
0 Komentar untuk "Rumah Prima Cyberjaya LakeFront di buka untuk pendaftaran!"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top