Info Putra Heights 2016

Putra Residence Putra Heights Subang Jaya

Putra Residence Putra Heights Subang Jaya. Nampaknya projek Putra Residence Putra Heights Subang Jaya sedang giat berjalan  di Putra Heights. Saya tengok gambarajah lukisan oleh pelukis si website simedarby, cantik dan segak juga Putra Residence Putra Heights Subang Jaya ni. Sesuai dengan harganya.

Siap ada tepi tasik/kolam lagi. Kolam renang sudah tentulah ada. Ada 2 tower - A dan B yang bersambung di tengah-tengah.

Lokasi Putra Residence Putra Heights Subang Jaya


Bagi yang belum tahu, lokasi Putra Residence Putra Heights Subang Jaya sila tengok gambar di bawah:

lokasi Putra Residence Putra Heights Subang Jaya

Rekabentuk Putra Residence Putra Heights Subang Jaya


Nampak tu design, biasa ke menarik. Cam biasa je hehehe. Ntah le dah siap kan nanti tengok le. Mesti menarik ni.

design Putra Residence Putra Heights Subang Jaya


Kemudahan Putra Residence Putra Heights Subang Jaya


Antara kemudahan yang di sediakan. Yang tinggal kat lain agak-agak boleg cilok masuk tak ni, geram nak swimming ni.

harga Putra Residence Putra Heights Subang Jaya

Ada sesiapa beli tak Putra Residence ni? Bestnya ejen hartanah yang dapat jual unit-unit kat sini ni kan. Tapi kalau korang nak ejen hartanah pun boleh, senang je sebenarnya. Korang boleh baca info nak jadi ejen hartanah daripada otai hartanah.

0 Komentar untuk "Putra Residence Putra Heights Subang Jaya"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top