Info Putra Heights 2016

Beriadah Di Taman Seksyen 2 Putra Heights

Jom beriadah. Ok, kita ni makin lama makin tua. Jadi kesihatan makin merosok. Apa kata kalau kita rajin-rajinkanlah beriadah petang-petang kat area taman-taman Putra Hieghts, kan bagus kalau macam tuh. Kesihatan terjaga dalam masa yang sama, kos perubatan pun mungkin boleh di kurangkan.

Saya berkesempatan beriadah di taman seksyen 2 Putra Heights, ramai orang yang beriadah di sana sampai parking pun penuh. Parking kat stesen Petronas pun boleh sebelah je tuh.

Ialah kan, zaman sekarang ni makan-makain penyakit ada. Makan pun best-best di sebabkan banyak pilihan restoran kat Putra Heights ni. Betul ke orang kata sebab makanan kita kena pelbagai jenis penyakit?

Taman Seksyen 2 Putra Heights


Taman Seksyen 2 Putra Heights ni paling best kalau nak jogging-jogging ke jalan-jalan ker. Tempat untuk budak-budak main pun ok, baru lagi tuh dan sesuai untuk anak-anak. Jom layan gambar skit kat taman seksyen 2 Putra Heights.









Bila LRT Putra Heights dah siap nanti, agak-agak ada bunyi bising tak sekitar Putra Heights?
0 Komentar untuk "Beriadah Di Taman Seksyen 2 Putra Heights"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top