Info Putra Heights 2016

Sejenis Makanan - Maggi Milo

Makanan pelik saya jumpa kat internet - maggi milo. Aduh ada gak makanan cam nih, tak pernah lagi try maggi milo nih. Dalam maggi letak milo. Ermm.. menarik gak kan kalau nak try. Order kedai mamak pun boleh nih.

Saya pasti ramai yang belum cuba lagih nih, ada orang pernah buat. Tak percaya tengok gambar kat bawah tuh. Macam-macam dah  jadi kat Malaysia nih. Macam-macam jenis makanan timbul hasil dari idea yang cemerlang - syabas.

Kalau banyak masa, boleh je cuba pelbagai jenis resepi, letak nama. Kalau meletup... jual le kan. Cam tu ler kot usahawan makanan buat bisnes.

maggi milo
Try le, best nih.


Pelbagai jenis makanan dengan gambar sekali

Jalan-jalan online, terjumpa le makanan dan pelik-pelik ni. Nak kata eksotik pasti lah bukan tetapi idea simple jer dan terasa macam.. boleh jugak kan.

Kalau korang nak tengok lagi spesis makanan macam maggi milo nih, silakanlah. Saya kongsi link tuh untuk korang menikmati gambar yang warna warni tuh.

Mesti korang pun nak try gak kan?
Tag : Food
0 Komentar untuk "Sejenis Makanan - Maggi Milo"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top