Info Putra Heights 2016

Philips Avent Classic 9oz/260ml Triple Pack - botol susu

Tahukah korang Lazada tengah buat promosi sekarang nih sempena mycybersale. Banyak barang-barang yang di jual dengan harga yang lebih rendah daripada biasa tetapi jangan tamak ya, beli ikut kemampuan dan keperluan sahaja. Nak buat stok? erm.. ntah ler ikut selera le yeh.

Saya nak cari botol susu - Philips Avent Classic. Ni biasa saya beli kat Parkson  Subang Parade. Tapi kali ni nak try beli kat lazada plak ler sebab harga pun boleh tahan murahnya.

Botol susu ni ramai yang guna. Senang nak cuci dan juga senang nak beli getah tempat hisap susu tuh. Spare part senang nak cari kat kedai-kedai baby cuma harga je ler berlainan.

Philips Avent Classic
Botol susu pilihan ramai?
Nama penuh botol susu nih ialah Philips Avent Classic 9oz/260ml Triple Pack. Nak cepat korang boleh cari kat link nih atau ikut langkah-langkah berikut:


2. Kat ruangan search, copy dan paste " Philips Avent Classic 9oz/260ml Triple Pack "

3. dah keluar gambar dan info Philips Avent Classic 9oz/260ml Triple Pack, klik " Buy Now"

4. Klik " Proceed to Checkout"

5. Isi shipping address dan klik " Continue "

6. Ikut jer langkah seterusnya.

Belian kat lazada ni selamat dan barang akan di hantar seperti di janjikan.

Jangan lupa, kalau nak senang beli botol susu ni kat link di bawah:



Selamat membeli belah kat lazada.




0 Komentar untuk "Philips Avent Classic 9oz/260ml Triple Pack - botol susu"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top