Info Putra Heights 2016

Double sided pan - banyak kegunaannya

Double sided pan. Pernah nampak kan produk Double sided pan ni. Ada banyak brand la tapi yang pastinya memudahkan kerja memasak di dapur.

Double sided pan ni ada di jual kat lazada, harga murah jer sekarang ni sebab ada sale.

Ada dua saiz Double sided pan ni:

saiz 30 cm - rm49
saiz 32 cm - rm57

Murah je kan. Kalau harga asal ni mau rm2++, dekat-dekat rm300, saya pernah survey Double sided pan nih.

Double sided pan
Double sided pan kat lazada.
Di buat dari 3 lapisan seramik yang tahan lasak. Handle dari stainless steel yang pastinya tak berkarat. Kualiti macam ok jer Double sided pan nih.

Kalau minat nak detail, ada kat lazada atau klik link kat bawah jer:


Nanti keluar kotak carian. Dekat search, taip " Double sided pan " dan ada maklumat lanjut kat situh. Cara belian pun ada, senang jer langkah-langkahnya. 

Dalam masa 3 hari sampai le kat rumah dan boleh di gunakan untuk memasak dengan lebih lancar.



0 Komentar untuk "Double sided pan - banyak kegunaannya"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top