Info Putra Heights 2016

Kedai baru di Putra Heights

Sekarang ni makin banyak kedai baru tumbuh di Putra Heights. Dah tak sempat saya nak follow kedai-kedai baru nih. Lagipun dah lama tak ronda-ronda kawasan rumah kedai kat putra heights tuh, duduk rumah lagi best hihi.

Di harap kemunculan kedai-kedai baru nih dapat memberi manfaat kepada penduduk putra heights. Supaya lebih senang nak dapat produk atau servis. Bila bank nak b uka kat putra heights ni selain Bank Islam Putra Heights? Kalau ada cimb, maybank dan bank lain kat best skit. Lagi le meriah putra heights kan.

Nampak gaya kena tunggu lrt putra heights siap dulu le kot baru le laju skit kemunculan bank-bank di putra heights.Pejabat pos dah ada kat giant putra heights. Lain-lain kemudahan bakal menyusul le kot, harap-harapnya.


Saya Cuma nak buat survey skit, kedai apa yang korang nak ada kat putra heights? Apa kata korang sertai survey nih untuk kepentingan bersama.
1 Komentar untuk "Kedai baru di Putra Heights"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top