Info Putra Heights 2016

Pantai Menarik di Filipina

Biasa orang cuti kat Indonesia kan. Korang pernah cari tak info tentang travel di Filipina? Saya cari saja-saja jer, menarik gak tempat kat Filipina nih. Untuk kaki jalan-jalan, boleh masukkan Filipina sekali dalam list korang, lagipun dekat je Filipina dengan Malaysia kan. Jalan-jalan ke Filipina. Kat bawah tuh ada kongsi gambar-gambar sikit tempat menarik kat Filipina. Saya belum pergi cuti kat Filipina lagih, ini apa yang ada online jer. Baru rasa segar sikit bulan-bulan puasa nih kan.



image01
Calamianes Island
Diniwid Beach
Boracay Island


image01
Mahabang Buhangin Beach
Adehh, sangat menarik Filipina nih, siap boleh main lompat dalam air lagih. Lagi tempat-tempat menarik kat Filipina ada di muatkan di laman melawat Filipina 2014.


0 Komentar untuk "Pantai Menarik di Filipina"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top