Info Putra Heights 2016

Sistem barter Iphone 5s! Iya ker...

Smartphone memang dah jadi keperluan sekarang ni, kalau tak kita mungkin ketinggalan. Saya pun dah macam perlu ada smartphone ( saya memang dah ada - free je saya dapat dari treatpoint kredit kad maybank ) tapi ada golongan yang anti smartphone nih - mungkin diorang belum cuba lagik. Jadi ini satu lagi penambahan kos dalam kehidupan kita - dengan bil smartphone nya, dengan aksesori smartphone nya. Cam mana nak tempah kuih raya online kalau duit tak mengizinkan. Smartphone makin beso makin ngancam plak sekarang - kembali ke lama dulu di mana telefon besar-besar, buat baling anjing pun boleh.


Tak nak keluar duit untuk dapat smartphone baru!


Ni yang best, tak ramai orang buat cam nih. Stail sistem barter - tukar telefon lama dengan yang baru. Maxis ada buat ni, pelanggan maxis yang nak guna iphone 5s dengan cara tukar dengan smartphone sekarang nih, boleh cuba guna sistem barter nih. Model mana dan syarat-syaratnya, korang sendiri boleh check kat website maxis pasal smartphone nih.



iphone 5s ni mungkin jadi milik korang!


Saya suka iphone ( buat masa ni ler ) sebab skrin kecik sangat tapi smooth kan. Saya guna  murah-murah pun dah ok. Semak-semak harga online, boleh ke celcom atau maxis dengan pakej-pekajnya sekali.


*iphone 5s celcom

*iphone 5s maxis


Ada bran?

0 Komentar untuk "Sistem barter Iphone 5s! Iya ker..."

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top