Info Putra Heights 2016

Jom cat-cat muka layan bola Piala Dunia 2014

Piala Dunia 2014 - Piala Dunia 2014 dah nak start. Ramai tak sabar nak tunggu game yang pastinya menarik. Yang tak minat bola sepak pun jadi peminat gak dan bakal lahirlah ramai pengulas-pengulas bolasepak - ok apa. Dalam kemeriahan menyambut Piala Dunia 2014 nih, macam-macam idea timbul untuk memeriahkan lagi Piala Dunia 2014 ni. Astro pun tak ketinggalan weh - ada program jugak untuk pilih team idaman piala dunia 2014 dan cat-cat muka skit sambil tuh boleh plak menang hadiah! Menarik - ala-ala fantasi football gituh lah.


Pilih Team 2014


Bab cat-cat muka tuh yang best tuh, tak pernah lagi saya tengok bola sampai cat-cat muka nih. Menarik gak kan kalau ramai-ramai join benda-benda cam nih, sekali sekala bukannya benda jahat pun kan, saja nak memeriahkan lagi Piala Dunia 2014 nih. Dapat hadiah plak tuh, rm5000 kalau tak silap.




Mesti korang yang fanatik dah ready dengan jersy piala dunia nih, kat mana korang beli? Jangan membazir ya, simpan duit tuh untuk raya, nanti nak guna duit banyak ooo kalau balik kampung.


Sambil-sambil tuh, kalau korang nak buat part time pun boleh untuk meningkatkan pendapatan korang secara online ni. Saya rekemen korang cuba ni : seminar online wang online oleh Gobala.


/ Layan bola mesti best nih.


0 Komentar untuk "Jom cat-cat muka layan bola Piala Dunia 2014"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top