Info Putra Heights 2016

Jersey percuma dari maxis!

Piala Dunia 2014 dah hampir tiba nih, korang dah ready dengan jersey ke belum? Nak harapkan jersey Tesco, pe baram bro, tak tegar kalau cam tuh. Team mana korang minat nih? Sata setiap tahun berubah-ubah cam lalang plak ler. Saya takde le follow rapat sangat pasal bola nih, pendek kata game yang best2 kalau tak sempat nak tengok, tak apa. Kalau dapat tengok lagi bagus. Bisnes jersey secara online semakin mendapat tempat. Mereka yang menjual jersey di dalam media sosial mesti banyak sale kali nih, rezeki korang le tuh kan.


Maxis nak bagi jersey bolasepak


Sempena dengan piala dunia 2014 nih, maxis ambil inisiatif nak bagi jersey bola jugak kepada pelanggannya. Siapa cepat dia dapat le kot. Saya tak guna maxis, saya umobile jer, tu pun kuota yang kecik-kecik jer. Maintenance untuk smartphone saya kecik jer. Bazir duit je rasanya nak layan smartphone yang pelbagai nih. Smartphone yang saya guna sekarang ni pun dapat free je - cara dapat free smartphone.


Berbalik kepada maxis nak bagi jersey tadih, ada 6 jersey berlainan yang mungkin yang korang suka! Tapi korang kena  jadi pelanggan maxis ler. Pandai le diorang ni buat sale kan, tapi ok la dapat free jersey.


cara dapat jersey percuma dari maxis.


/ Jumaat cuti... yeahhh!


0 Komentar untuk "Jersey percuma dari maxis!"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top