Info Putra Heights 2016

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan di Casa Ombak - Nak masuk bulan puasa nih, macam-macam buffet ramadhan di restoran terutamanya  di sekitar Kuala Lumpur. Pernah tak korang pergi buka puasa Buffet Ramadhan ala-ala garden ( taman ). Mesti ada kelainannya kan. Saya boleh gambarkan, berbuka puasa dengan keluarga secara santai dan tenang sambil menikmati juadah berbuka puasa masakan kampung di tengah-tengah Kuala Lumpur! Teringat kat ibu kat kampung la pula. Pernah dengar Casa Ombak tak? Ini yang saya nak cherita sikit ni pasal Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur.


Buffet Ramadhan Casa Ombak Oleh Ombak Creative


Sebelum tuh berkenalan dulu dengan Ombak Creative - sebuah syarikat pengurusan event yang berpengalaman lebih selama 10 tahun di dalam menguruskan majlis perkahwinan, catering, majlis-majlis korporat dan persendirian. Lebih 10 tahun pengalaman, lama tuh! Mesti team Buffet Ramadhan ala garden Casa Ombak ni profesional dan bersedia untuk menerima tetamu pada Buffet Ramadhan nanti.
Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak


Kat Kuala Lumpur. Lebih tepat lagi Buffet Ramadhan Ombak Creative@Casa Ombak sepanjang bulam ramadhan ni di sediakan di:


No. 22 Jalan Damai,

Off Jalan Ampang,

55000 Kuala Lumpur.


Senang je nak cari dengan GPS tuh, tak pun tengok map Casa Ombak kat bawah:


Buffet Ramadhan Casa Ombak

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak di KL


Harga Buffet Ramadhan Di Casa Ombak


Harga Buffet Ramadhan ni berpatutan seperti di bawah:


Dewasa : RM55 nett

Kanak-kanak ( 5-12 tahun ) : RM27 nett.


Lagi mahal kat hotel kan. Lagipun yang ni temanya garden - santai dan lepak, tak skima sangat.


Info Lanjut Dan Tempahan Buka Puasa di Casa Ombak


Tempahan dah boleh buat, lagi cepat lagi bagus. Takpun save dulu no telefon nanti baru hubungi Casa Ombak untuk Buffet Ramadhan 2014 nih.


Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001 

Tel : 03 21818750

Call/Whatsapp : 013 624 1417

Call/Whatsapp : 012 662 1062

Untuk dapat maklumat lanjut tentang menu, waktu, nak parking kereta macam mana atau bilangan tempahan ( kalau ramai ), korang boleh call/whatsapp nombor telefon kat atas tuh. Kalau nak maklumat lanjut tentang Ombak Creative, korang boleh usha kat facebook dan website kat bawah:


Facebook page : Ombak Creative

Website: www.OmbakCreatives.com


Sebulan berpuasa, ambil masa sekali berbuka puasa di Buffet Ramadhan Casa Ombak rasanya berbaloi. Surau juga di sediakan. Selamat Berpuasa dari encikarman.com.


Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak CreativeLelaki KacakRoti Boom AsliCustom TshirtDenaihati.comInspired MagazineProfhariz.comKitePunye.comZoncinta.comJawatan Kosong KerajaanExam PTD


0 Komentar untuk "Buffet Ramadhan Casa Ombak"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top