Info Putra Heights 2016

Best jugak main teka-teka pemain terbaik secara online.

Yang ni best nih kalau layan cara tengok bola piala dunia 2014 dan boleh buat tekaan sapa pemain terbaik di posisi penyerang, pertahanan dan tengah. Mungkin belum tahu lagi, ada website yang menyediakan hadiah best kalau kita teka dengan tepat ke tiga-tiga posisi terbaik setiap game bola sempena piala dunia 2014 nih. Buat masa nih,  peneka yang top paling tinggi dengan 98 point ialah Firdausasri - kalau maintan cam nih boleh dapat hadiah seperti TV LED nih en Firdausasri.



Group Stage 1 : Round 5 Pagi Nanti


Pagi nanti, ada game best nih - Germany vs Portugal. Mesti ramai tengok. Sebelum tuh apa kata korang main teka-teka pemain terbaik setiap posisi dulu? Ha.. senang nak agak team power nih. Siap ada ranking seluruh Malaysia nih. Boleh semak bila-bila masa di mana korang akan di berikan login satu sorang untuk turut serta dalam projek nih.


Contoh nak teka senang jer, seperti di bawah untuk game Argentina yang lepas:


 Eh senang jer nih, jom layan main teka-teka sempena piala dunia 2014 nih.


0 Komentar untuk "Best jugak main teka-teka pemain terbaik secara online."

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top