Info Putra Heights 2016

Gambar Di One City Subang Jaya

Korang pernah dengar One City Subang Jaya tak? Ini satu lagi tempat shopping dan lepak kat Subang Jaya, baru buka beberapa bulan lepas walaupun tak siap sepenuhnya. Masih ada lagi kedai-kedai yang belum siap dan masih banyak yang kosong. Pstt kat sini ada panggung wayang Cinema X, sesuai sangat untuk kaki wayang nih. Untuk penduduk kawasan USJ, Puchong, Alam Megah Shah Alam dan Putra Heights, boleh le jenguk-jenguk kat sini sebab dekat dgn tempat korang.

Sky Park


Pe benda nih? Ini tingkat 10 One City di mana korang boleh naik guna lif laa... kat tingkat 10 nih ada tempat makan yang santai sebab view dia boleh tahan. Nampak Puchong, USJ dan Putra Heights. Angin kuat ooo.. tingkat 10 katakan. Dan yang unik nya, lantai tingkat 10 ni adalah kaca? Maknanya korang boleh nampak ground floor celah kaki korang dari tingkat 10  nih. Gayat ooo... pasti gayat, budak kecik pun gayat, tak boleh nak melangkah.

Jom layan gambat One City skit:












Enjoy!
Tag : Putra Avenue
0 Komentar untuk "Gambar Di One City Subang Jaya"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top