Info Putra Heights 2016

Festival belon udara panas Putrajaya 2014 - tengok gambar skit.

Semalam saya sempat juga ke belon udara panas Putrajaya, walaupun saat-saat akhir dah nak tamat cuti sekolah. Bawak keluarga jalan-jalan sekali sekala ni pun bagus gak untuk kesihatan. 2-3 hari ada festival belon udara panas putrajaya, orang kata best, aku pun pegi le. Bukannya jauh pun, Subang Jaya je ke Putrajaya dekat je tuh. Selepas baca citer-citer kat blog ctfand.com dan kat blog kayyana baru aku teringat belum update lagi pasal belon udara panas nih. Harap Hot Air Ballon Festival ni ada lagi tahun depan.


Jalan pasti jem le nak cari presint 2 berdekatan monumen alaf baru tuh tempat festival ni diadakan tapi tempat parking ada.


Sebelum tengok belon udara panas, singgah Alamanda dulu makan-makan skit.


Dah nama budak perempuan, kaler-kaler kuku skit.

 

Masih kecik lagih, tapi garang dan manja

 

Main-main warna batik kat Alamanda

 

Ramainya orang nak tengok belon udara naik

 

Ini sampai ke sudah aku tunggu tak naik-naik belon bentuk motor ni

 

 Posing skit.

 

Dah naik belon uadara panas nih.

 

 

 Pekerja berusaha keras nak naikkan belon, kena tengok tiupan udara gak.

 

Paling best ni, tak sempat nak tengok belon ni naik.

0 Komentar untuk "Festival belon udara panas Putrajaya 2014 - tengok gambar skit."

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top