Info Putra Heights 2016

Jilla- Filam Tamil Hebat

Vijay ini " Jilla " dan Ajith ini " Veeram " adalah bersedia untuk hujung minggu kedua yang kukuh di box office di seluruh dunia.


" Jilla " dan " Veeram ", yang dikeluarkan pada 10 Januari, telah berjalan dengan jayanya di pawagam di seluruh dunia. Kedua-dua filem telah mengambil permulaan yang hebat dan berterusan menunjukkan prestasi yang baik di box office .


Perniagaan mereka telah leher ke leher di Tamil Nadu kerana kedua-dua Vijay dan Ajith menikmati kipas besar berikut di negeri ini. "# Jilla & # Veeram r melakukan gemuruh perniagaan di TN. Semua pemilik teater r berkata ia adalah satu bangsa leher leher, " menulis sebarang tweet hiburan industri tracker Sreedhar Pillai.Ini bukan kali pertama yang Ajith dan Vijay filem telah bertempur di box office . Pada masa lalu, filem-filem mereka telah berjuang ia keluar dengan satu sama lain beberapa kali. Kali terakhir filem-filem mereka bertempur adalah pada tahun 2007 apabila " Pokkiri " dan " Aalwar " dikeluarkan pada hari yang sama.


Untuk beberapa tahun kebelakangan ini , bintang besar di Tamil Nadu telah mengelakkan filem-filem mereka bertempur di box office kerana mereka mungkin makan ke dalam pendapatan masing-masing.


Selepas tujuh tahun, Vijay dan filem Ajith telah dikeluarkan pada hari yang sama. Menariknya , kedua-dua filem-filem yang melakukan sangat baik di India dan juga pasaran luar negara. "# Pongal2014 telah bermula pada nota yang cerah untuk industri filem Tamil. Kedua-dua siaran telah membuat semua bimbang dengan perdagangan filem gembira," Sreedhar menulis sebarang tweet .


Selain dari Tamil Nadu, " Jilla " perniagaan di Kerala telah menjadi benar-benar baik , terima kasih kepada kehadiran Malayalam pelakon Mohanlal . Filem, yang dikeluarkan pada lebih daripada 200 skrin di negeri ini, mencipta rekod baru pada hari 1 . Penghibur yang penuh aksi dikumpul ₹ 2.62 crore kasar pada hari pertama , yang paling tinggi hari 1 jumlah yang dikutip oleh mana-mana filem di negeri ini. Filem ini terus menjalankan perniagaan yang baik di negeri ini. Sebaliknya , Ajith ini " Veeram " telah melakukan perniagaan yang baik di Kerala walaupun " Jilla " demam mencengkam negeri ini.


Kedua-dua filem-filem yang menunjukkan prestasi yang baik dalam pasaran India utama dan kawasan-kawasan di luar negara seperti Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia dan Malaysia. Untuk mendapatkan maklumat koleksi luar negara , klik sini.


The Vijay dan Ajith starrers mungkin mencatatkan jumlah besar pada akhir minggu pertama terima kasih untuk sambutan yang besar bagi filem-filem mereka . Kerana tiada siaran besar untuk satu minggu lagi , kedua-dua " Veeram " dan " Jilla " dijangka meneruskan aksi mereka berjaya pada minggu kedua mereka.


0 Komentar untuk "Jilla- Filam Tamil Hebat"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top