Info Putra Heights 2016

Salam Media - medium iklan secara Islamik

Korang pernah  dengar tak salam media? Salam media ni satu platform di mana blogger atau pengguna media sosial yann lain boleh di jadikan platform pengiklanan oleh syarikat atau brand-brand tertentu untuk promosi produk mereka. Menarik kan idea bisnes cam nih, dan kita patut sokong sebab pengiklanan di Salam Media nih patuh shariah! Camne tuh, apa aku boleh gambarkan ialah takde iklan berkaitan alkohol, judi dan yang seangkatan dengannya. Kalau nak detail kena le tanya pihak Salam Media ya.


Salam Media - Media pengiklanan islamik di Malaysia


Salam Media tengah mengadakan promosi, di mana blogger atau facebooker boleh register dan boleh menang ipad Mini 2. Di sini aku nak war-war kan, orang kuat Salam Media ni otai blogger gak, noktahhitam.com. Jadi sealiran kan, support le skit kan.



Untuk blogger


Boleh buat duit dengan Salam Media ni, tapi register dulu lah. Kalau ada rezeki, adalah tu kan. Kalau trafik tinggi, confirm ada rezeki tuh. Cuma pihak salam media kena promosi lebih skit utk cari customer tuh. Bab ni penting jugak nih. Kena yakinkan pihak customer tentang keupayaan Salam Media nih. Kasi umphhh skit. Good luck Salam Media.



0 Komentar untuk "Salam Media - medium iklan secara Islamik"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top