Info Putra Heights 2016

Keistimewaan Ahli Toyota Merit

Kereta korang dah habis bayar ke tak nih? Kalau dah habis bayar, rilek dulu, jangan cepat sangat nak upgrade kereta tu ke cc yang lebih power. Cuba nikmati dulu detik-detik setiap bulan tak perlu bayar kereta, boleh hilang stress ooo. Tak payah tukar terus pun takpe, pakai je kereta mana-mana yang ada, apa kisahkan dah habis bayar lagi, lagi menarik dari pakai kereta besar tapi masih bayar bulan-bulan. Tul tak? Sama je kereta mana-mana pun, cuma selesa dan keselamatan lain skit, dari segi pandangan atau prestij tuh rasa je macam lain.


Apa tu Toyota Merit?


Kat sini aku nak kongsi skit pasal Toyota la tapi bukan pasal kereta baru, pasal servis kereta toyota. Kalau yang memiliki kereta toyota dan servis kat toyota, diorang boleh jadi ahli Toyota Merit, boleh check kat site Toyota Merit nih. Macam mana nak jadi ahli Toyota Merit nih?


Senang jer:

Beli kereta toyota baru

Servis kat toyota servis center, sekurang 4 kali setahun dan belanja min rm1000

atau 

Belanja min utk repair komponen rm5000.


Toyota nak tarik orang servis kat dia le nih kan. Tapi apa pulak kelebihan jadi ahli Toyota Merit ni?


Keistimewaan sebagai ahli Toyota Merit

Sebagai ahli Toyota Merit, anda akan menikmati ganjaran dan 
keistimewaan berikut pada tahun 2013:

  • Penyerahan prioriti sebuah Toyota baru
  • Setangki petrol percuma dengan penyerahan sebuah Toyota baru
  • 5% diskaun servis
  • Pembaharuan keahlian tahunan secara percuma untuk Toyota 24SEVEN Road Assist
  • Travellowance, dalam bentuk eBaucer Servis apabila anda menghubungi Toyota 24SEVEN Road Assist untuk menunda
    Toyota anda ke mana-mana Pusat Servis Toyota untuk dibaiki
    apabila mengalami kerosakan semasa di dalam perjalanan
  • Jemputan untuk menyertai acara-acara eksklusif (acara gaya 
    hidup, prebiu model-model terbaru dan banyak lagi)

Prebiu Model Baru?


Nampak tak keistimewaan last tuh, sesuai untuk blogger kan.
0 Komentar untuk "Keistimewaan Ahli Toyota Merit"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top