Info Putra Heights 2016

Komputer pintar Samsung ATIV

MENAWARKAN jaringan 3G serta peranti Samsung ATIV Smart PC sebagai teknologi terbaru, kerjasama di antara Celcom Axiata Berhad dan Samsung Malaysia Electronics bakal memberikan pelbagai kelebihan kepada pengguna.
Mula dilancarkan sejak Januari lalu, produk Samsung ATIV Smart PC ditawarkan bersama pakej 3G menerusi pengedar terpilih dan juga di stor Blue Cube seluruh negara.
 
Gabungan bersama peranti komputer riba yang juga sebuah tablet menjadikan pakej tersebut amat sukar untuk ditolak.
Tambahan pula, jaringan 3G yang ditawarkan oleh Celcom merupakan pengendali jaringan data yang terbaik di negara ini.
Komputer riba yang menggunakan platform Windows 8 serta pelan Celcom First Data ditawarkan pada kadar harga cuma RM1758 bergantung kepada pelan dan juga tempoh komitmen yang diambil.
 
Menurut Ketua Pegawai Pemasaran, Celcom Axiata Berhad, Zalman Aefendy Zainal Abidin, pihaknya amat berbangga menjalinkan usaha sama bersama Samsung serta tawaran Samsung ATIV Smart PC.
Peranti ini merupakan peneman yang terbaik bersama jaringan kami yang memiliki kelajuan yang tinggi, sebaran yang lebih luas, serta jaringan mobiliti yang lebih stabil untuk kegunaan pengguna.
 
Kerjasama ini juga mampu mengukuh serta mengembangkan pilihan rangkaian peranti selular agar pelanggan kami mampu memilih peranti yang terbaik bersesuaian dengan kehendak mereka," katanya dalam satu kenyataan baru-baru ini.
Samsung ATIV Smart PC memiliki pelbagai kelebihan yang menarik antaranya menggunakan pemproses Intel Atom, slot USB, slot kad microSD, slot micro HDMI dan juga soket fon kepala.
 
Bagaimanapun kelebihan Samsung ATIV Smart PC yang boleh ditukar daripada komputer riba kepada tablet juga menjadikannya mudah untuk disesuaikan sama ada untuk tujuan kerja dan juga santai.
Kelebihan skrin sesentuh lima jari serta jangka hayat bateri yang lebih lama (sehingga 13.5 jam), kamera depan dan belakang, kelebihan teknologi Samsung S Pen dan S Note menjadikan peranti ini amat menarik untuk dimiliki.
Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web celcom di www.celcom.com.my atau laman web Samsung di www.samsung.com/my.
 
0 Komentar untuk "Komputer pintar Samsung ATIV"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top