Info Putra Heights 2016

Ini Dia, Tshirt Anti Bongkok - Anti Buncit

Duduk berjam-jam di belakang meja kerja dapat memberikan beban tinggi pada punggung, yang akhirnya menyebabkan belakang bungkuk dan perut buncit. Tapi kini Anda tak perlu khuatir, kerana ada tshirt anti bungkuk dan perut buncit.

Sebuah kaus khusus berisi panel kompresi dirancang untuk 'menarik' tubuh ke posisi tegak, yang diklaim dapat meringankan sakit belakang, tubuh tak bongkok sekaligus membuat perut lebih kencang.
 

Pada dasarnya tshirt ini membantu otot-otot bekerja lebih keras dan kencang saat Anda sedang duduk.

Para ahli mengatakan sakit belakang badan sering disebabkan kerana otot perut lemah, yang berarti tak dapat menahan ketika duduk dan berdiri. Jika otot perut lemah, otot, tendon, ligamen dan cakram yang ada di belakang akan merosot, sehingga menyebabkan rasa sakit.

Nah, tshirt baru ini bekerja seperti 'penyepit' , untuk menjaga bahu agar tidak condong ke depan dan tulang belakang dapat tegak selaras. Ini memerlukan tekanan dari otot-otot yang menghubungkan leher ke bahu, yang dapat menjadi tegang dan menjadi sumber nyeri punggung.

Sang pengeluar, Pelham & Strutt, mengatakan bahwa tshirt ini dapat meningkatkan postur belakang bahagian atas, juga memberi keuntungan pada punggung bawah. Bahagian atasnya yang ketat juga memiliki manfaat tambahan sebagai baju pelangsing, dengan 'memegang' bagian tubuh yang menonjol.

Tshirt khusus ini dirancang lebih dari dua tahun dengan bimbingan dari Judith Pitt-Brooke, seorang fisioterapis independen yang berbasis di Loughborough.

"Saya selalu sangat skeptis dengan 'pengubatan ajaib', tapi saya menemukan tshirt yang membuat perbedaan nyata, baik untuk saya sendiri dan klien yang diuji coba," jelas Judith Pitt-Brooke (52 tahun), seperti dilansir Dailymail.
1 Komentar untuk "Ini Dia, Tshirt Anti Bongkok - Anti Buncit "

Hello, semua orang, sila, saya cepat ingin menggunakan media ini untuk berkongsi kesaksian saya bagaimana Tuhan mengarahkan saya kepada pemberi pinjaman kredit yang benar-benar mengubah hidup saya kemiskinan dengan seorang wanita kaya dan kini saya mempunyai kehidupan yang sihat tanpa tekanan dan kewangan kesukaran,

 Selepas berbulan-bulan cuba untuk mendapatkan pinjaman di internet dan saya telah ditipu sebanyak 400 juta saya menjadi begitu terdesak dalam mendapatkan pinjaman daripada pemberi pinjaman dalam talian adalah legit dalam kredit dan tidak akan meningkatkan kesakitan saya, jadi saya memutuskan untuk beralih kepada rakan saya untuk mendapatkan nasihat tentang bagaimana untuk mendapatkan pinjaman dalam talian, kita bercakap mengenainya dan kesimpulan kami memberitahukan kepadanya tentang seorang wanita yang bernama Puan Theresa yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Theresa Loan.Company

 Saya memohon untuk jumlah pinjaman (800 juta) dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%, jadi pinjaman yang diluluskan dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dibuat pada pindahan kredit, disebabkan oleh hakikat bahawa ia tidak memerlukan cagaran untuk pemindahan pinjaman, saya hanya diberitahu untuk mendapatkan sijil perjanjian lesen daripada mereka untuk memindahkan kredit saya dan dalam masa kurang daripada dua jam wang pinjaman itu telah didepositkan ke dalam akaun bank saya.

Saya fikir ia adalah jenaka sehingga saya menerima panggilan daripada bank saya bahawa akaun saya telah dikreditkan dengan jumlah 800 juta. Saya amat gembira kerana akhirnya Tuhan menjawab doa saya dengan pesanan pemberi pinjaman saya dengan kredit sebenar saya, yang boleh memberikan keinginan hati saya.

Terima kasih kepada Puan Theresa untuk membuat adil hidup saya, jadi saya cadangkan sesiapa yang berminat dalam mendapatkan pinjaman untuk sila hubungi Cik Theresa melalui e-mel Theresaloancompany@gmail.com untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan pinjaman anda,

Jadi terima kasih banyak untuk masa yang anda luangkan untuk membaca tentang kejayaan saya dan saya berdoa Tuhan akan melakukan kehendak-Nya dalam kehidupan anda.
Saya menamakan martini, anda boleh hubungi saya untuk lebih banyak rujukan melalui e-mel saya: martinimarais1986@gmail.com atau fatma melalui feyzilfatma@gmail.com. terima kasih

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top