Info Putra Heights 2016

Piala AFF: KBS, Air Asia sedia penerbangan khas, RM500 je

SHAH ALAM - Kementerian Belia dan Sukan (KBS) dengan kerjasama syarikat penerbangan tambang murah AirAsia akan menyediakan penerbangan khas ke Thailand bagi memberi peluang kepada peminat Harimau Malaya yang ingin menyaksikan perlawanan separuh akhir kedua Piala AFF Suzuki 2012, Khamis ini.

Perlawanan akan berlangsung di Stadium Supachalasai, Bangkok.
"Penerbangan khas ini bernilai RM500 yang merangkumi penerbangan pergi dan balik (KUL-DMK-KUL) termasuk cukai airport dan pengangkutan bas DMK-Stadium-DMK.

"Turut disediakan, Hand Carry Luggage sahaja (7 kilogram seorang) dan makanan serta minuman di atas kapal semasa penerbangan balik untuk sekali sahaja," katanya.
Sementara itu, tempat duduk adalah terhad dan tawaran dibuka berdasarkan "siapa cepat, dia dapat."

Penerbangan ini akan bertolak pada pukul 12.55 tengah hari dari LCCT, Sepang Khamis ini dan pulang semula ke Kuala Lumpur pada jam 11.55 malam selepas perlawanan selesai.

Mereka yang berminat boleh menghubungi Nik Mohd Fitra Wan Jaafar di talian 03-88713629 untuk tempahan tempat duduk dengan memberikan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor pasport, tarikh tamat tempoh pasport dan RM500.

Tempahan boleh dibuat melalui jam 8.30 pagi hingga 10 malam.

Selain itu, bagi peminat-peminat yang ingin pergi bersendirian atau berkumpulan, KBS turut menyediakan tiket-tiket percuma, namun bilangannya adalah terhad.
Mereka yang telah membuat tempahan boleh terus berjumpa pegawai KBS yang bertugas, Mohd Shafiq Mohd Khan di pintu masuk utama (Grand Stand) Stadium Supachalasai, Bangkok untuk mendapatkan tiket yang ditempah melalui talian khas KBS.

Sebagai maklumat tambahan, semua penumpang diingatkan supaya mematuhi peraturan penerbangan seperti membawa barang-barang yang dilarang termasuk membawa bahan cecair tidak melebihi 100 ml.
0 Komentar untuk "Piala AFF: KBS, Air Asia sedia penerbangan khas, RM500 je"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top