Info Putra Heights 2016

Gila ke maxis ni!

Walau apa juga keperluan internet anda, Maxis percaya pengalaman Internet berkelajuan tinggi wajib bermula dari 10Mbps. Kini, Maxis Fibre Internet menyediakan pengalaman iInternet tanpa had 10 Mbps, 20 Mbps serta 30 Mbps bersama peruntukan minit percuma ke panggilan talian mudah alih Maxis dengan 10 destinasi IDD terpilih dan panggilan tanpa had ke talian tetap Maxis.

Pelanggan Pascabayar Mudah Alih Maxis juga akan menikmati penjimatan lebih melalui promosi pakej Fibre Internet serendah RM148 sebulan bagi pakej 10Mbps, RM198 sebulan untuk pakej 20 Mbps dan RM248 sebulan untuk pakej 30 Mbps.
pix_gal0Bagi pelanggan bukan Pascabayar Maxis, pakej 10 Mbps, 20 Mbps dan 30 Mbps ditawarkan pada harga RM168, RM238 dan RM298. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati tawaran pemasangan standard percuma bernilai RM200.


Bagi mereka yang tidak berada di dalam kawasan liputan Maxis Fibre Internet, anda juga boleh menikmati pakej Home Wireless Internet atau Wireless Broadband yang mempunyai rangkaian liputan di seluruh negara.

Sokongan khidmat pelanggan Maxis yang diiktiraf juga sedia membantu bagi memastikan pengalaman Maxis Home Fibre Internet anda sentiasa lancar.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini. Klik di sini atau kunjungi Pusat Maxis berhampiran untuk mendapatkan tawaran istimewa Fibre Internet.
0 Komentar untuk "Gila ke maxis ni!"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top