Info Putra Heights 2016

Kunalan sah sertai Selangor musim depan

KUALA LUMPUR — Pemain sayap pasukan Negeri Sembilan, S. Kunalan mengesahkan bahawa beliau akan menyarung jersi pasukan Selangor untuk saingan Liga Super musim depan.
Anak jati Semenyih berusia 26 tahun itu berkata, penghijrahan beliau ke skuad Merah Kuning musim depan adalah bagi mencari angin baharu setelah enam tahun menabur bakti bersama pasukan Negeri Sembilan.
"Kontrak saya bersama Negeri Sembilan akan tamat penghujung tahun ini malahan saya telah memaklumkan perkara tersebut kepada majikan saya, Persatuan Bolasepak Negeri Sembilan (PBNS).
"Mereka menghormati keputusan saya memandangkan sudah lama saya berkhidmat dengan mereka selaku pemain skuad Piala Presiden sejak 2006 sebelum diserapkan ke dalam skuad utama mereka pada awal 2008," katanya di sini hari ini.
Kunalan merupakan antara beberapa pemain utama skuad Rusa
Beberapa akhbar tempatan sebelum ini melaporkan Kunalan merupakan antara beberapa pemain utama skuad Rusa yang dikaitkan untuk berhijrah ke pasukan luar termasuk kapten pasukan Muhd Shukor Adan yang dikatakan berminat menyarung jersi Angkatan Tentera Malaysia (ATM) untuk saingan Liga Super musim depan.
Pemain bertubuh kecil yang lincah di posisi sayap itu berkata, beliau akan menandatangani kontrak bersama Persatuan Bolasepak Selangor (FAS) dalam masa terdekat. — BERNAMA
0 Komentar untuk "Kunalan sah sertai Selangor musim depan"

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top