Info Putra Heights 2016

Masjid Putra Heights - www.masjidputraheights.com

Nampaknya masjid putra heights semakin nak jadi kenyataan. Majlis pelancaran penubuhan tabung masjid putra heights akan di lancarkan secara rasmi pada 30/06/2012 ( kalau tak silap aku ) di tapak pasar tani depan restoran anwar maju tuh.

Mai le turun ramai2 untuk memeriahkan lagi pelancaran tabung masjid putra heights. Tapi lokasinya di mana? hehe, aku pun tak pasti.

Ada sapa2 tahu dan nak kongsi tak?

update 21/06/2012 - Banner


Saya cuba masuk http://www.masjidputraheights.com/ pagi tadi, tapi tak boleh masuk.
6 Komentar untuk "Masjid Putra Heights - www.masjidputraheights.com"

ada official website pasal pembinaan masjid nih tak?

pagi tadi saya tengok ada banner dah naik kat lokasi masjid tu, strategik gak lokasi tu dekat dengan putra avenue.

website www.masjidputraheights.com ada tulis kat banner tuh, tapi saya cuba masuk pagi tadi 21/06/2012 tak dapat plak, maybe belum ready lagi website tu.

Tapak masjid putra heights berada betul2 disebelah tapak keretapi stesen 13 putra heights...dekat traffic lights nak keluar ke tol elite putra heights..before putra avenue

ok le kan kat situ, tapi kalau train lalu bising gak tu

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top