Info Putra Heights 2016

Treatpoint maybank dan Nokia C1-00 murah


Treatpoint maybank

Sebulan lepas aku redeem treatpoint maybank untuk telefon bimbit Nokia C1-00 ( kalau kat kedai harga dia dalam rm130 ) 2 unit, tapi betapa hampanya aku yang sampai hanya satu unit sedangkan treatpoint telah di potong untuk 2 unit. Alamak kena call maybank customer care ni, leceh nya camni.

Nokia c1-00
Kalau hantar 1 unit nokia c1-00 dan treatpoint potong untuk satu unit je, ok le, boleh di terima, ini hantar 1 unit, treatpoint potong utk 2 unit, mana aci. Takde le aku nak mare sebab nokia c1-00 ni pun percuma je kan.

Fungsi Nokia c1-00
Nanti aku dapat satu lagi nokia c1-00 ni, aku ingat aku nak tolak kat siapa-siapa yang nak beli nokia yang basic function:

2 sim card
bateri tahan lama ni, survey2 kat internet tahan sampai 4 hari
lain2 feature, biasa2 jer
lampu suluh pun ada
2 kolor, merah dan biru.

Siapa nak beli?
Ada yg minat boleh booking dulu le, harga murah2 jer rm100 pun boleh. Minat tak?

Yang minat tulis kat komen.
2 Komentar untuk "Treatpoint maybank dan Nokia C1-00 murah"

80 kasi amik la :)
mrbigfattmok@yahhoo.com

boss, sudah org arang ambil boss

Tinggalkan sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung putraheights.org.

Back To Top